IT&Care heeft besloten om per 1 januari 2024 te stoppen met het aanbieden van de RI&E-manager. De software voldoet niet meer aan de eisen die voor de toekomst worden gesteld. A&O fonds zoekt nu een geschikte vervanger voor deze tool.

Maakt jouw gemeente gebruik van de RI&E-manager laat het ons weten via gezondwerk@aeno.nl, dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen bij de overgang naar de nieuwe RI&E tool.

Wil je meedenken met de keuze voor de nieuwe tool of op de hoogte blijven van de planning, laat dat ons dan ook weten via bovenstaand emailadres.

Stuur een email

RI&E geeft inzicht in arbeidsomstandigheden en hoe deze te verbeteren. Met de online RI&E Gemeenten kunnen professionals op het gebied van gezond en veilig werken zelf de wettelijk verplichte Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) uitvoeren. De resultaten leiden tot een plan van aanpak voor het beheersen van de risico’s.

Kansen voor verbeteringen

Je kunt in ieder geval tot 1 januari 2024 de tool blijven gebruiken zoals je gewend bent. Het is wellicht handig om ook jouw collega’s die werken met de RI&E-manager te informeren over de stopzetting.   

De overgang naar een nieuwe tool biedt kansen voor verbeteringen. Hiervoor hebben we eisen en wensen voor het gebruik van de tool verzameld. Met deze eisen en wensen zijn we op zoek naar een geschikte vervanger voor de RI&E-manager. Zodra hier meer bekend over is, informeren we je over de (wijze van) overgang.

Misschien vind je dit ook interessant