De Safari 5-daagse gaat op maandag 6 november van start. In deze week kun je iedere werkdag, online en in 45 minuten, een interessante spreker volgen rondom eigen regie op jouw werkgeluk. De A&O Safari staat voor ontdekken, nieuwe inzichten opdoen en inspireren. Gun jezelf deze time-out en meld je aan, want plezier in je werk begint bij jezelf.

Programma in het kort
Datum en tijd Sprekers
6 nov | 13:00 - 13:45 Toekomstonderzoeker Peter Joosten over de toekomst van jouw werk
7 nov | 15:00 - 15:45 Psycholoog Ria van Dinteren over werkgeluk
8 nov | 09:30 - 10:15 LTP Psychologen Marian de Joode en Jesse van der Plas over jouw talenten
9 nov | 14:00 - 14:45 Edino van Dorsten geeft tips voor mentale veerkracht
10 nov | 09:30 - 10:15 Wouter Hart legt uit hoe je effectieve gesprekken voert

Dag 1 | Blik op toekomst

De week begint met een blik op de toekomst van je werk. Op maandag 6 november vertelt Peter Joosten, futurist en expert in de gemeentelijke toekomst, hoe gemeentewerk er over 5 tot 10 jaar uit zou kunnen zien. Als je voorbereid bent op wat er komt, blijf je met plezier aan het werk.

Dag 2 | Werkgeluk

Maar er is meer! Jij hebt ook invloed op je eigen werkgeluk. Leer hoe je brein werkt en ontdek dat een groot deel van je geluk maakbaar is. Op dinsdag 7 november zal Ria van Dinteren je laten zien hoe je zelf de juiste mindset kunt creëren.

Dag 3 | Jouw Talent

Woensdag staat in het teken van het herkennen en vinden van je eigen talent. In Zeeland nemen Marian de Joode en Jesse van der Plas, van psychologisch adviesbureau LTP, ons mee in het herkennen en versterken van je eigen talent.

Dag 4 | Tips voor mentale veerkracht

Na deze inspirerende start van de week, weet je hoe je werk er in de toekomst uit ziet, hoe je gelukkig blijft in je werk, maar ook hoe je talenten optimaal benut. Maar vergeet niet: om met plezier te blijven werken, is het belangrijk om goed voor je mentale gezondheid te zorgen. Vooral als het druk is. Op donderdag 9 november geeft Edino van Dorsten je tips om mentaal veerkrachtig te blijven.

Dag 5 | Lastige gesprekken

Mogelijk leiden de inzichten van deze Safari tot een goed gesprek met jouw leidinggevende. Wouter Hart leert jou, op vrijdag 10 november, hoe je lastige gesprekken kunt voeren. Je krijgt handige tips die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Doe mee!

Doe je mee in de week van 6 november? Gun jezelf dagelijks een korte pauze van 45 minuten en haal het beste uit de nieuwe inzichten en mogelijkheden en dus uit jezelf en je werk.

Programmaoverzicht

Misschien vind je dit ook interessant