Doe je mee met de Zomersafari van 9 september? Je kan je nu hier aanmelden. De Zomersafari is een evenement waarmee we gemeentemedewerkers stimuleren om op een leuke manier, een andere kijk op het werk te ontdekken. Deze editie gaat over hybride werken. Ook valt er wat te winnen!

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Winactie

Op 9 september organiseert A&O fonds gemeenten de Zomersafari. Ter promotie van de Zomersafari mogen we weer een mooi boekenpakket weggeven.

Deel de banner

Nodig je collega's uit om ook deel te nemen aan de Zomersafari hybride werken, Zet de onderstaande banner, met een wervelende tekst en de hashtag #Zomersafari21, op jouw LinkedIn, want samen deelnemen is ten slotte leuker dan alleen.

Wat je moet doen:

  • Deel de banner op jouw eigen LinkedIn-pagina.
  • Schrijf daarvoor een wervelende promotekst voor de Zomersafari (of gebruik onderstaande)
  • Gebruik de hashtag #Zomersafari21 (zodat we jouw bericht kunnen terugvinden).
  • Tag A&O fonds Gemeenten.
  • Doe dit vóór of op 3 september 2021.

Download de banner

Om de banner te downloaden en te gebruiken op LinkedIn: klik met rechtermuisknop op een van onderstaande afbeeldingen (Windows) of gebruik CTRL-klik (Apple) en sla banner op. De tweede banner is een png. Het witte gedeelte is transparant. Daarin kan je, als je wilt, je eigen foto zetten.

Zomersafari21-Ik doe mee-jpeg
Zomersafari21 Ik doe mee-png

Voorbeeldtekst

Op 9 september van dit jaar doe ik mee met de ZomerSafari: het leukste kennisevenement voor gemeentemedewerkers die graag meer willen weten over hybride werken. Wil jij graag workshops volgen van Rudolph van Veen, Paul Iske of Bas Haring? Meld je dan ook aan via deze link:

https://www.aeno.nl/agenda/zom...

#zomersafari

Voorwaarden

  • De winnaar werkt bij een gemeentelijke organisatie of samenwerkingsverband.
  • Ontvangt een boekenpakket van 50 euro.
  • Wordt bekend gemaakt tijdens de Zomersafari van 9 september.
  • Heeft meegedaan tot en met 3 september 2021.
  • Wordt gekozen via een loting.

Keynotespreker Rudolph van Veen

Rudolph van Veen is de keynotespreker op de Zomersafari van 9 september. Deze chef, die je vast wel kent van zijn televisieoptredens, is een echte vakman die van zijn passie zijn carrière heeft gemaakt. Hij legt weergaloos uit dat succes begint bij jezelf. Wil je goed aan de Zomersafari beginnen? Kom dan zeker naar Rudolph kijken en luisteren. Maar er zijn nog meer toptrainers die je niet wilt missen, zoals onder andere filosoof Bas Haring, Innovatiemanager Kim Spinder of Hoogleraar Paul Iske.

Zomersafari

De Zomersafari is de vernieuwde versie van de Summerschool, maar met hetzelfde inspirerende aanbod. Met de zomersafari gaan we met elkaar op reis. We ontdekken nieuwe kennis die jou verder gaat helpen in het uitdagende werk dat er bij de gemeente ligt. Met een betere werk-privébalans, meer kennis over de nieuwe manier van samenwerken en praktische hulp en ondersteuning zit jij straks weer geïnspireerd op je werkplek. Of deze nu bij jou thuis is of weer op het gemeentehuis. Lees meer over Safari hieronder.

Misschien vind je dit ook interessant