Subsidie en expertise

Start jij met een project waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Dien dan vandaag nog je aanvraag in!

A&O fonds Gemeenten ondersteunt gemeenten bij projecten die de wendbaarheid en vitaliteit van medewerkers en gemeentelijke organisaties vergroten. De projecten die we ondersteunen zijn gericht op het in de praktijk aanleren van nieuwe vaardigheden, houding en gedrag.

Ga jij aan de slag met een project over arbeidsmarktvraagstukken, leiderschap en cultuur, leren en ontwikkelen, loopbaanontwikkeling of vitaliteit? Doe je dit alleen of met andere gemeenten? Wij helpen je graag met subsidie of een expert.

Ben je nieuwsgierig naar welke projecten andere gemeenten hebben ingediend? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Naar inspiratiepagina

Twee subsidieregelingen

Er zijn in 2022 twee regelingen:

  • Stimuleringsregeling
    We ondersteunen je met een vast bedrag van € 5.000 voor projecten die nieuw zijn voor je eigen gemeente of je kiest voor een startexpert die jou helpt bij de start van het project. Bij je aanvraag geef je zelf aan of je een expert of geld wilt.
  • StimuleringsregelingPLUS
    We ondersteunen je met een vast bedrag van € 25.000 voor projecten die relevant en nieuw zijn voor de sector. Daarnaast kan één van onze experts je helpen bij de start van je project. Tijdens het project krijg je van ons een procesbegeleider. Deze begeleider helpt jou koers te houden en haalt geleerde lessen op over het proces van jouw project.

Inspirerende verhalen uit de praktijk over projecten die tot stand zijn gekomen met hulp van subsidie en expertise van A&O fonds Gemeenten.

Vragen?

Heb je vragen, wil je meer weten of even sparren? Neem dan contact op met A&O fonds Gemeenten via 070 7630030 of mail naar subsidies@aeno.nl.

Stuur een email

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van inspirerende verhalen, nieuws en podcast binnen het thema 'Subsidie en expertise'? Klik op onderstaande button, hiermee wordt dit thema toegevoegd aan jouw persoonlijke account.

Heb je nog geen account? Klik dan op de button 'Log in of maak een account aan'.

Log in of maak een account aan
Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten