Persoonlijke financiële zaken zijn niet altijd gemakkelijk en kunnen zorgen voor stress en mindere prestaties bij medewerkers. Het platform 'financiële fitheid’ dat gemeenten ondersteunt om hun medewerkers met financiële zaken te helpen is daarom in het leven geroepen. Om dit moment zijn we het platform aan het vormgeven en daarbij is jouw mening erg relevant omdat jij weet wat voor jouw medewerkers echt belangrijk is. Test daarom mee aan dit nieuwe platform.

Financiële gids

Het doel van het platform is om vanuit de werkgever een financiële gids aan te bieden die medewerkers helpt hun financiële fitheid te verbeteren. Financiële fitheid is van belang voor de vitaliteit, mobiliteit en hoort ook bij goed werkgeverschap.

Tips, advies en actie

Het platform helpt met persoonlijke tips, advies en concrete acties over financiën. En niet alleen over onderwerpen die er nu toe doen, maar ook over wat er morgen en later van belang is. Zodat medewerkers snel en gemakkelijk weten waar ze aan toe zijn bij bijvoorbeeld het kopen van een huis, het vinden van passende functie, het overstappen naar een andere (publieke) werkgever of het wegvallen van een inkomen.

Testen

Wij en de bouwers van het platform Kandoor zijn benieuwd naar jouw input.

  • Sluit het platform aan bij de behoefte van medewerkers?
  • Heeft het alle functies die je ervan verwacht?
  • Is het gebruiksvriendelijk?
  • Hoe zou jouw gemeente het platform optimaal kunnen inzetten?
  • Vind je de look & feel aantrekkelijk?

Omdat Kandoor het platform zoveel mogelijk wil toespitsen op jouw wensen, stellen ze je daarom ook telefonisch enkele vragen.

Doe mee

Wil je helpen? Meedoen is eenvoudig, het duurt slechts 15 minuten, je kunt zelf een gewenst tijdstip kiezen en hoeft alleen je naam en e-mailadres achter te laten. De resultaten worden geanonimiseerd verwerkt.

Via de onderstaande knop kan je je inschrijven en aangeven wat je gewenste tijdstip is. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging. Een aantal dagen voor de gekozen testdatum ontvang je een e-mail met wat korte instructies voor de test.

Betrokken partijen

Kandoor is een organisatie met ruime ervaring in het geven van financiële hulp en tips. Het is opgericht door APG, dat het pensioen van ABP uitvoert. A&O fonds Gemeenten werkt samen met Kandoor en APG.

Voor meer informatie over het platform, doel en implementatie kun je contact opnemen met Felipe van Beetz, felipe.van.beetz@kandoor.nl of 06-20126393.

Misschien vind je dit ook interessant