Iris Agterbosch en Mirte Koopman uit Almelo zijn winnaar geworden van de vakjuryprijs voor 'Uitvoerder van het Jaar 2020'. De drive en het enthousiasme van Iris en Mirte en hun lef en durf hebben 'de grenzen van het sociaal domein overstegen'.

Almelo startte twee jaar geleden een pilot met wijkteams in twee buurten. Bewoners kunnen in hun wijk terecht met vragen over schulden, jeugdzorg, zorg uitkering of hulp in de huishouding. In deze pilot hadden Iris en Mirte een grote rol. Het bleek zo een groot succes dat de gemeenten vanaf maart op zes locaties in de stad inlooppunten opent voor inwoners.

Bevlogenheid

De vakjury beoordeelt de genonimeerden op bevlogenheid, uitmuntend contact met inwoners, inspirator van collega's en het promoten van het vakmanschap van de uitvoerder.

Prijzen

De uitvoerder van het jaar ontvangt een opleidingscheque van 500,- euro en daar bovenop een geheel verzorgde teamdag samen met zijn of haar team t.w.v. maximaal 2000,- euro. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een opleidingscheque t.w.v. 500,- euro.

Volgend jaar is er weer een Uitvoerder van het jaar. Ook iemand nomineren? Dat kan via deze link.

Website Uitvoerder van het Jaar

Lees meer over de verkiezing Uitvoerder van het Jaar

Misschien vind je dit ook interessant