Vitamine Aandacht is het thema van de vitaliteitsweek 2022 die vandaag van start gaat. "Na 2 jaar op afstand en online werken, is aandacht in onze ogen essentieel om vitaal en verbonden te blijven. En daar kunnen we allemaal wel iets extra van gebruiken. Voor jezelf, in je werk, in je team en organisatie", meldt Nationalevitaliteitsweek.nl.

Nationale vitaliteitsweek 2022 banner
Naar nationalevitaliteitsweek.nl

Tijdens deze week is er aandacht voor het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlandse bedrijfsleven. Ook zit de week vol nieuwe informatie, inspiratie en kennis op het gebied van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk.

Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit.

Gemeente Den Haag doet mee. De gemeente meldt op LinkedIn:

Volgende week start de Nationale Vitaliteitsweek en Den Haag doet mee! Want de eigen vitaliteit is belangrijk [...]. Met praktische tips en nieuwe informatie willen we onze medewerkers handvatten geven [...]. Zo dragen we bij aan de vitaliteit, gezondheid en het werkgeluk van onze medewerkers.

Gemeente Den Haag

Aan de slag met vitaliteit

Wil jij met jouw gemeente aan de slag met vitaliteit? A&O fonds Gemeenten ontwikkelt instrumenten om op het werk gezond te blijven, zoals de vitaliteitscampagne BRUIS. Of wil je direct aan de slag met onderwerpen als werkdruk en agressie, bekijk dan onze toolkit.

Ook houdt A&O voor de gemeente de nieuwste inzichten bij over hybride werken en geeft tips voor effectieve manieren van online samenwerken.

Laat je niet gek maken!

VNG webinar

Het is, zeker nu, erg belangrijk om goed voor je brein te zorgen daarom organiseert VNG het webinar Laat je niet gek maken! op 11 oktober van 14 tot 15:45 uur. Het webinar is speciaal voor HR-medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen.

Misschien vind je dit ook interessant