A&O fonds Gemeenten doet dit jaar mee aan het VNG jaarcongres op 28 en 29 juni 2022 in Westfriesland. Alle gemeentebestuurders zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze beursstand 131 en 132, die in het teken staat van het talent in jouw gemeente. Ook organiseren wij de workshop verkennende boottocht naar de toekomst van je gemeente.

Workshop Zeitgeist | Boottocht naar de toekomst van je gemeente

Workshop 12

Hoe kan je als bestuurder op een verstandige manier bezig zijn met de toekomst, terwijl veranderingen steeds sneller gaan en onzekerheden groter worden?

A&O fonds Gemeenten nodigt Farid Tabarki en Rindert de Groot, veranderingsstrategen bij Studio Zeitgeist, uit om meer inzicht te geven. Ook zij hebben geen glazen bol, maar weten de tijdgeest succesvol te vangen door doorlopend onderzoek te doen naar de samenleving waarin vaste structuren afbrokkelen en plaatsmaken voor nieuwe verbindingen.

Zij nemen je graag mee, zoals zij dat noemen op een verkennende boottocht naar jouw toekomst en die van je collega’s. Roeien hoeft niet, maar hard werken zeker wel!

Transformation Playground

Tabarki en De Groot geven weliswaar uitleg, maar zetten je aan het werk met de Transformation Playground. Hiermee worden de belangrijkste ontwikkelingen inzichtelijk en toepasbaar gemaakt voor jouw dagelijkse toekomstdilemma’s.

Kies het ruime sop met A&O fonds Gemeenten en Studio Zeitgeist, dan garanderen wij dat je terugkomt met een gevarieerde vangst van inspirerende inzichten en concrete ideeën. Alle hens aan dek!

Online

Mocht je er niet bij kunnen zijn. De jaarrede van de VNG-voorzitter en de Algemene Ledenvergadering is op woensdagochtend 29 juni 2022 ook online te volgen via de VNG website.

Misschien vind je dit ook interessant