We zijn op zoek naar frisse meedenkers voor hét innovatieve laboratorium van A&O fonds Gemeenten: 3-2-1-Co! Je gaat als meedenker samen met vijf teams van gemeenten aan de slag om hun ideeën te vertalen naar de praktijk. Het thema is dit jaar: duurzame inzetbaarheid.

Ben jij onze frisse meedenker?

Naast de vijf deelnemende gemeenten (Den Helder, Den Haag, Het Hogeland, Deventer en Oss) - elk met een ideeteam van vijf medewerkers - kunnen er ook per gemeente 5 frisse meedenkers deelnemen aan 3-2-1-Co!

Tijdens 3-2-1-Co! maken we gebruik van de Ynnovate-methode; deelnemers gaan zélf bedenken welke knelpunten moeten worden opgelost om zo gezamenlijk te komen tot een nieuwe aanpak.

Ben jij een frisse meedenker en ben je nieuwsgierig naar de Ynnovate-methode voor de aanpak van een innovatieproces? Schrijf je dan snel in!

Schrijf je hier in

3-2-1-Co!

3-2-1-Co! is het innovatie laboratorium van A&O fonds Gemeenten. We werken met gemeenten aan de projecten van morgen. Hoe? Door gemeenten te helpen om hun ideeën te vertalen naar de praktijk. Want de maatschappij is voortdurend in beweging en gemeentelijke organisaties moeten blijven innoveren om mee te bewegen.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant