Met trots presenteren wij de keynote-spreker voor de Winterschool: Charles Groenhuijsen. De Winterschool op 28 januari en 25 februari 2021 staat in het teken van verbinden. Een onderwerp dat ons allemaal aangaat en diep raakt. Charles neemt ons mee in zijn positieve kijk op de maatschappij. Aan de hand van zijn boek Optimisten hebben de hele wereld zal hij de deelnemers inspireren met zijn enthousiaste aanpak en inzichten voor nu en de toekomst.

Charles Groenhuijsen is vooral bekend van zijn tijd als Amerika correspondent bij de NOS. Nu schrijft hij boeken, geeft lezingen en is een van de presentatoren van Op1. Hij is van mening dat, ondanks de grote uitdagingen als kansenongelijkheid en de klimaatcrisis er veel is om zeer optimistisch over te zijn. Toch zijn veel burgers bang door het verlies van controle en vertrouwen in mensen en systemen.

Met zijn boek, Optimisten hebben de hele wereld, toont hij aan dat er meer dan ooit veel goed gaat in de wereld op het gebied van innovatie, armoede, veiligheid, gezondheid, onderwijs en ondernemerschap. Hij is van mening dat er veel reden is om opgewekt naar de toekomst te kijken!

Winterschool 2021 twee dames banner

De Winterschool 2021

Door het grote succes van de A&O Summerschool organiseren wij op 28 januari en 25 februari 2021 de A&O Winterschool. Naast de hoofdspreker kan je deelnemen aan interactieve workshops van zeer ervaren trainers. Daar hoef je je vooraf niet voor aan te melden. Je bepaalt tijdens het event welke sessie je wilt bijwonen. Tussendoor wisselen van sessie kan ook. Naast de workshops kun je meedoen aan chats en videobellen met andere deelnemers. We sluiten af met - voor wie dat leuk vindt - De Winterschool Bingo waarmee je hele coole prijzen kan winnen. Lees alles over het programma hieronder.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de Winterschool 2021. Vergeet niet het event ook te reserveren in je eigen agenda. En als je toch bezig bent, nodig dan je collega’s uit om mee te doen. Verbinden doe je nu eenmaal samen!

De Winterschool 2021

Wil je je verdiepen in de verschillende sprekers en het programma goed bestuderen? Klik dan hieronder verder.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

LinkedIn Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant