Al zin in De Winterschool? Nu zeker, want Typhoon is de topspreker tijdens ons evenement op 28 januari. Charles Groenhuijsen komt op de tweede dag (25 februari 2021) spreken. Laat je tijdens De Winterschool nog meer inspireren door toptrainers zoals Martijn Aslander, Japke-d. Bouma, Mimoun Oaïssa en Helene Oosterhuis. Ze nemen je mee in het onderwerp verbinden. Hoe doe je dat nou echt goed? Schrijf je hier nu in en laat ook op LinkedIn weten dat je meedoet, zodat je kan zien welke collega's zich ook hebben ingeschreven.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Typhoon (Glenn de Randamie) en is een rasartiest, kunstenaar en muzikant. Glenn is zijn hele leven al bezig met de vraag: hoe kunnen we écht samenkomen? Die vraag is in tijden van crisis en afstand relevanter dan ooit.

Creatievelingen zoals hij prikkelen vaak andere mensen om na te denken over vraagstukken als: hoe kunnen we ons vernieuwen? Wat doe jij in een tijd als het wat minder gaat? Ga je voor jezelf of blijf je in verbinding om met elkaar oplossingen te zoeken? In Typhoon persoonlijke verhaal vertelt hij over vaste patronen doorbreken, creatieve methodes delen om tot nieuwe inzichten te komen en nieuwsgierig op onderzoek uit te gaan. Hij gebruikt daarbij tot de verbeelding sprekende anekdotes, concrete voorbeelden en prachtige ervaringsverhalen. Daarnaast bezit Glenn ook het talent om waardevolle gesprekken tot stand te laten komen. Gesprekken die kunnen leiden tot prachtige ontmoetingen en verbinding.

Winterschool 2021 twee dames banner

De Winterschool 2021

Door het grote succes van de A&O Summerschool organiseren wij op 28 januari en 25 februari 2021 de A&O Winterschool. Naast de hoofdsprekers kan je deelnemen aan interactieve workshops van zeer ervaren trainers. Daar hoef je je vooraf niet voor aan te melden. Je bepaalt tijdens het event welke sessie je wilt bijwonen. Tussendoor wisselen van sessie kan ook. Naast de workshops kun je meedoen aan chats en videobellen met andere deelnemers. We sluiten af met - voor wie dat leuk vindt - De Winterschool Bingo waarmee je hele coole prijzen kan winnen. Lees alles over het programma hieronder.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de Winterschool 2021. Vergeet niet het event ook te reserveren in je eigen agenda. En als je toch bezig bent, nodig dan je collega’s uit om mee te doen. Verbinden doe je nu eenmaal samen!

De Winterschool 2021

Wil je je verdiepen in de verschillende sprekers en het programma goed bestuderen? Klik dan hieronder verder.

A&O LinkedIn

Ben je al lid van onze pagina op LinkedIn? Dat is sowieso handig voor updates bijvoorbeeld over komende evenementen of workshops. Ook is De Winterschool als Event aangemaakt op LinkedIn. Laat weten of je komt, zodat je kan zien welke collega's zich ook hebben ingeschreven.

Winterschool Event

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

LinkedIn Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant