Samen met Twynstra Gudde en Deloitte geeft A&O fonds Gemeenten een workshop over de Toekomst van de Financiële Functie op het VNG Congres Gemeentefinanciën van maandag 28 november 2022. Het congres vindt plaats in Theater- en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn.

Het VNG-congres Gemeentefinanciën is bedoeld voor gemeenteambtenaren met een financiële achtergrond. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten van gemeentefinanciën.

Toekomst van financien verkenning 500

Workshop | Toekomst van de Financiële Functie

Er zijn steeds meer mogelijkheden om processen te automatiseren of zelfs te robotiseren. Informatie kan actueler, sneller en betrouwbaarder worden aangeboden aan de organisatie. Ook is er steeds meer behoefte aan prognoses en toekomstscenario’s.

Welke trends zijn er, wat is hiervan de impact en hoe geven gemeenten deze verandering vorm? A&O fonds Gemeenten deed onderzoek terug te lezen in het rapport: De toekomst van financiën | Verkenning van de impact van digitalisering op de financiële functie van gemeenten.

In deze workshop worden de belangrijkste inzichten uit de verkenning gedeeld en kan je in gesprek gaan met gemeenten die al stappen hebben gezet.

Misschien vind je dit ook interessant