Het RTLZ programma De Barometer, over succesverhalen uit de ondernemingswereld, deelt twee gemeenteprojecten die tot stand zijn gekomen met subsidie van A&O fonds Gemeenten. Bekijk nu de uitzending van 6 februari over het dreamteam dat is opgezet in Breda door middel van game-based solliciteren.

Dit team van klantmanagers is niet geselecteerd op diploma’s en ervaring, maar op karakter en vaardigheden. Eerder werd in de Barometer aandacht besteed aan het succesvolle online Jongeren platform Werken in Haaglanden.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

A&O fonds Gemeenten spreekt drie dreamteamleden. "In vacatures vragen ze altijd een bepaalde opleiding en ervaring. Het was gaaf dat bij deze vacature een bepaald type persoon werd gezocht. Kennis kun je leren, maar hoe iemand is als persoon kun je niet veranderen". Klik hieronder verder voor het hele interview.

Jongerenplatform Haaglanden

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Jonge ambtenaren netwerken en leren volop via het online Jongerenplatform Werken in Haaglanden dat eruit ziet als een echt festivalterrein. Het platform verbindt jonge ambtenaren in een tijd waarin fysieke ontmoetingen langzaam weer op gang komen, maar waar online bijeenkomsten blijvend een plek hebben gekregen. Jaco Hoogendoorn, is de bedenker van het platform in festivalvorm en liet zich inspireren door het A&O fondsen Festival 2020.

Volg ons op onze socials

Blijf snel op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube.

LinkedIn Twitter Youtube

Nieuwsbrief

Wij verzamelen de laatste informatie over jouw vakgebied bij de gemeente in onze verschillende nieuwsbrieven. Meld je hier aan.

Naar nieuwsbrief

Misschien vind je dit ook interessant