Het werkboek Succesvol de arbeidsmarkt op! Hoe pak je dat als gemeente aan? is vanaf nu hier beschikbaar. Er werd halsreikend naar uitgekeken nu de krapte op de gemeentelijke arbeidsmarkt steeds groter wordt en daarmee ook de uitdagingen om het personeelsbestand up-to-date te houden. Kan jouw gemeente wel wat arbeidsmarktstrategie gebruiken, download dan nu hier Succesvol de arbeidsmarkt op!

Eerste exemplaar

Het werkboek is een praktische handreiking voor effectieve arbeidsmarktstrategie, aangevuld met tips en inspirerende praktijkvoorbeelden, die helpen om de eigen arbeidsmarktvraagstukken te beantwoorden.

De eerste exemplaren zijn uitgereikt door Karin Sleeking (directeur A&O fonds Gemeenten) aan Ton Heerts (voorzitter College voor Arbeidszaken VNG en burgemeester Apeldoorn) en door Janine Jongepier (Secretaris College voor Arbeidszaken VNG) aan Marcel Fluitman (College voor Arbeidszaken VNG en wethouder Zeist).

Denktank Arbeidsmarkt

Succesvol de arbeidsmarkt op! Hoe pak je dat als gemeente aan? is een initiatief van de VNG en A&O fonds Gemeenten die samen met de vakbonden FNV, CNV, CMHF en professionals uit gemeenten in de Denktank Arbeidsmarkt - onder leiding van De Argumentenfabriek - dit werkboek hebben samengesteld.

Succesvol de arbeidsmarkt op aanbieden Janine Marcel 1200

Misschien vind je dit ook interessant