Nezjma Ramdas en Sabine van der Veen van gemeente Amsterdam vertellen donderdag 21 april 2022 in Community Arbeidsmarktstrategie over campus recruitment. Wat is het precies, hoe werkt het in de praktijk en hoe bepaal je doelgroepen? Word lid van de community en luister en praat mee.

Ga naar community Arbeidsmarktstrategie
Nezjma Ramdas campus recruitment
Nezjma Ramdas.

Community Arbeidsmarktstrategie

Ben jij werkzaam op de afdeling HRM/P&O of recruiter bij een gemeente of gemeentelijke organisatie en houd je je bezig met arbeidsmarktvraagstukken? Meld je dan aan voor onze community Arbeidsmarktstrategie. Dit is dé plek voor actuele informatie over gemeentelijke arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie. In de community wisselen gemeenten hun ervaringen uit, worden onder andere onderzoeken gedeeld en trainingen aangeboden.

Collegiale hulp

Naast de plek voor alle actuele informatie rondom arbeidsmarktstrategie is de Community vooral ook een platform waar je in een vertrouwde omgeving collegiale hulp kunt zoeken en vinden van medewerkers uit andere gemeenten.

Actuele informatie

De Community Arbeidsmarktstrategie bevat actuele informatie speciaal voor haar leden. Zoals alle factsheets Ken je kandidaat, tips en trucs over Employer Branding, hoe schrijf je een pakkende vacaturetekst? en alles over onboarding. We hebben podcasts, video's en interactieve tools. Kortom informatie en instrumenten waarmee je direct aan de slag kunt.

Misschien vind je dit ook interessant