Jonge ambtenaren kunnen zich op 25 juni 100% digitaal laten inspireren op de Jonge Ambtenarendag, dit jaar vanuit Maastricht. De dag zit vol interessante sprekers en interactieve workshops die gaan over technologie én de maatschappij van de toekomst.

Marcel Bamberg, presentator en programmamaker, leidt de dag. Hij brengt je naar sprekers als Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist bijvoorbeeld. Van Hooijdonk vertelt over de impact van nieuwe technologie op ons dagelijks leven, werk en ondernemen.

Mis ook niet Thijs Lindhout, ondernemer en presentator, want hij legt je uit wat de drie misvattingen over geluk zijn. In zijn keynote maakt hij een einde aan de fabels over geluk en geeft hij je praktische tips om in je werk én privé meer geluk te ervaren.

Ben je uitgeleerd dan is DJ Marvin er om in te spelen op jouw muzikale behoeften.

Doe je mee?

Praat mee over de (veranderende) toekomst en wat dit betekent voor je werk als jonge ambtenaar en meld je aan.

Aanmelden

We vinden het belangrijk om met de JAD te laten zien waartoe jonge ambtenaren in staat zijn en wat er binnen de overheid gebeurt door jonge ambtenaren.

Stichting Jonge Ambtenaren (JAD)

Sinds 2007

De eerste Jonge Ambtenarendag (JAD) was in 2007. Een groep jonge ambtenaren organiseerde toen voor het eerst een netwerkdag met andere jonge collega's bij overheidsinstellingen. Men kon kennis uitwisselen en ervaringen delen in dit nieuwe netwerk. Het bleek een groot succes. Sindsdien is de JAD een begrip en wil je het als jonge ambtenaar niet missen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen in jouw vak? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Naar nieuwsbrief

Volg ons op onze socials

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

LinkedIn Twitter Youtube

Misschien vind je dit ook interessant