De app van het Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) is vernieuwd. Deze is nu nog gebruiksvriendelijker en voldoet aan de laatste veiligheidsstandaard. Het GIR is een agressie- en incidentregistratiesysteem dat speciaal voor gemeenten is ontwikkeld. De GIR-app maakt het mogelijk om melding te maken van een agressie-incident via een smartphone. De app bestaat al een tijd en wordt regelmatig vernieuwd zodat deze voldoet aan de laatste standaarden.

GIR app

De gegevens die via de app worden geregistreerd komen binnen in de GIR-ruimte van de gemeente en kunnen vervolgens op de reguliere manier worden afgehandeld.

Appstore en Google Playstore

De app is te vinden in de Appstore en de Google Playstore onder de naam Agressie Registratie GIR. Er kan alleen met de app worden geregistreerd door personen met een account in de GIR-ruimte van de gemeente.

Voor vragen over de inrichting en het gebruik van de app kan contact worden opgenomen met gezondwerk@aeno.nl.

Stuur een email

Lees ook

Helaas is Nederland Europees kampioen Agressie en geweld tegen professionals, meldt Arbo-online op 30 juni 2022. Hoe komt dat en hoe nu verder? Caroline Koetsenruijter is expert op het gebied van agressie en conflict. Zij helpt honderden organisaties en duizenden mensen in de omgang met agressie in Nederland. Ze vertelt erover in een podcast via Arbo-Online.

Misschien vind je dit ook interessant