Leuk dat je bij het webinar hybride werken aanwezig was. Op deze pagina vind je alle informatie over het webinar en verwijzingen naar het onderzoek.

Bekijk het webinar

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Bekijk de opname en stel je vragen!

We hebben het webinar opgenomen en hierbij ontvang jij onderstaand de link om deze te bekijken. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het onderzoek dat we uitvoeren in de gemeentelijke sector.

Vragen en antwoorden: We organiseren een extra online Q&A-sessie (via teams) om je vragen over het onderzoek alsnog te beantwoorden. Deze vindt plaats aanstaande dinsdag 4 juni van 15:30-16:00 uur. Via deze link kom je in de sessie.

Download hier de presentatie.

Download

Onderzoek hybride werken

Het Center for People Buildings voert de komende periode, in opdracht van A&O fonds Gemeenten, een onderzoek uit naar de effecten van hybride werken in de gemeentelijke sector.

Als medewerker bij een gemeentelijke organisatie willen wij jou vragen om mee te werken aan dit onderzoek. Dit kan door het invullen van een digitale vragenlijst. Deze is bereikbaar via de onderstaande link (groene knop) en duurt ongeveer 20 minuten.

Vul de vragenlijst in

Alle organisaties en medewerkers die onder de cao gemeenten of cao sgo vallen kunnen deelnemen aan dit onderzoek hybride werken.

Lees meer

Maak kans op een eigen gemeenterapport?

Uiteraard willen we een zo’n hoog mogelijke response omdat we daardoor nog betere resultaten krijgen. Daarom krijgen de 3 gemeentelijke organisaties met de hoogste response (gerelateerd aan het aantal medewerkers in de organisatie) een gratis organisatierapport. De waarde van dit rapport is €3.000,- ex BTW per gemeente. Jouw organisatie kan er ook voor kiezen dit organisatie rapport tegen betaling af te nemen. Het sector rapport waarin we gemeentegrootte klasse, SGO's en de Rijksoverheid vergelijken is voor iedereen beschikbaar.

Hoe je de informatie in jouw organisatie kunt delen?

Lees meer op onderstaande pagina.

Resultaten onderzoek

In oktober presenteren we de uitkomsten van het onderzoek tijdens een webinar.

Meld je aan

Misschien vind je dit ook interessant