Wat goed dat je mee deed aan de Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie: Werven met AI van 6 februari. Zoals beloofd vind je hier de volledige presentatie van Geert-Jan Waasdorp.

Community

In de community Arbeidsmarktstrategie kun je doorpraten over de onderwerpen die we bespraken tijdens de module. Of stel jouw vragen, zodat andere HR-professionals hun praktijkvoorbeelden en tips met je kunnen delen. Ben je nog geen lid van de community? Meld je dan aan.

Naar de community

Welke gemeente heeft een goed voorbeeld?

Voor de Dag van de Arbeidsmarkt op 30 mei 2024 zijn we op zoek naar gemeenten die een interessante aanpak hebben voor de krapte op de arbeidsmarkt. Ken jij een uitstekend gemeenteproject waar andere gemeenten ook van moeten horen? Mail dan naar onze communicatie adviseur Jacqueline Stokman via jacqueline.stokman@aeno.nl.

Skills en AI

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen rondom AI bij gemeenten? Wij houden het hier voor je bij.

Instrumenten en onderzoeken

A&O verzamelt instrumenten, onderzoeken en de laatste inzichten die jou en jouw gemeente helpen met de krapte op de arbeidsmarkt. Wat hebben we de afgelopen tijd allemaal verzameld? Je kan je hier even bijlezen en luisteren en daarna direct aan de gang.

Werkboek

Het werkboek Succesvol de arbeidsmarkt op! Hoe pak je dat als gemeente aan? is vanaf nu hier beschikbaar. Er werd halsreikend naar uitgekeken nu de krapte op de gemeentelijke arbeidsmarkt steeds groter wordt en daarmee ook de uitdagingen om het personeelsbestand up-to-date te houden. Kan jouw gemeente wel wat arbeidsmarktstrategie gebruiken, download dan nu hier Succesvol de arbeidsmarkt op!

Misschien vind je dit ook interessant