De Meester in je Werk Week is een landelijke inspiratieweek, georganiseerd bij de gemeenten samen met A&O fonds Gemeenten. Elk jaar wordt de week druk bezocht! Iedere gemeente kan meedoen. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

A&O fonds Gemeenten vindt het belangrijk dat jij en je collega’s alles uit jezelf kunnen halen en daarom is deze inspiratieweek in het leven geroepen.

De hoeveelheid en diversiteit van de workshops was fantastisch. We kunnen op deze manier een enorme impuls geven aan professionele loopbaanontwikkeling

Loopbaanprofessional gemeente
MIJWW 2020 Toolkit intranet langwerpig 1000

Subsidie

Jouw gemeente kan subsidie krijgen voor 25% van de kosten van de projectleider die de Meester in je Werk Week bij jouw gemeente organiseert. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moeten de minimale projectkosten € 1.000 zijn (dat betekent dat de minimale subsidie € 250,- bedraagt).

Meer weten? Bel de Subsidie Helpdesk 070 7630038. Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Of stuur een e-mail naar subsidies@aeno.nl.

Workshops en inspiratiesessies

A&O fonds ondersteunt gemeenten tijdens de Meester in je Werk Week met ruim 250 workshops, trainingen en activiteiten. We organiseren inspiratiesessies met bekende sprekers en een inspiratieplein dat voor iedere medewerker toegankelijk is.

MIJWW - Loopbaanplein

Inspiratieplein

Voor of na de inspiratiesessie kun je een bezoek brengen aan het inspiratieplein. Wil jij iets nieuws proberen? Bestuur een drone en luister waar veel gemeenten deze al voor inzetten. Laat een goede foto maken voor op jouw Linkedin profiel of krijg imagoadvies zodat jij weet hoe je er adembenemend uit kunt zien bij die sollicitatie of belangrijke afspraak. Behoefte aan een loopbaangesprek? Dan kun je terecht bij de praatpaal en de loopbaanadviseur.

MIJWW 2019

De Meester in je Werk Week is een druk bezocht evenement. In 2019 organiseerden we landelijke inspiratiesessie met sprekers als tennisster Esther Vergeer, Marco Roelofs en Leon Verdonschot, Sacha de Boer en Peter Faber. Benieuwd naar de vorige editie van Meester in je Werkweek? Bekijk de video.

Via de onderstaande knop surf je naar maar liefst 250 workshops die we aanbieden voor de Meester in je Werk Week. Op 14 mei was de eerste boekingsronde en die liep storm; binnen een paar uur waren alle workshops geboekt. Op 7 september komen de overige en workshops online. Ben jij organisator van de Meester in je Werk Week en heb je nog geen workshops kunnen reserveren? Houd dan de website in de gaten!

De thema’s van de Meester in je Werk Week 2020 zijn:

 • Nieuwe energie/ vitaliteit
 • Haal alles uit jezelf/ vakmanschap
 • Lekker bezig/ loopbaan
 • Frisse ideeën/ toekomst

Let op: Inloggen in het workshop aanbod is in een andere omgeving dan de A&O fonds Gemeenten website. Je maakt hier dus een nieuwe/andere inlog voor aan!

Organiseer jij de Meester in je Werk Week binnen jouw gemeente en wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Meester in je Werk Week'.

De toolkit is vernieuwd en helemaal klaar om de Meester in je Werk Week te promoten in jouw gemeente.

MIJWW 2020 Toolkit intranet rechthoekig 1000

We hebben de toolkit voor je in delen opgeknipt, zodat je gericht kan downloaden (WeTransfer). De toolkit bestaat naast presentatie en planningsdocumenten ook uit promotie- en programmaposters die je zo kan overnemen of waar je een eigen logo aan kan toevoegen. Ook bieden we alles aan in Indesign-bestanden, met bijbehorend knutselpakket, voor vormgevers van de gemeente om op maat promotiemateriaal te maken.

Toolkit 1: Presentatie en Planning

 • Workshop presentatie (PowerPoint)
 • Template contentkalender
 • Hulpdocument

Download

Toolkit 2: Kant-en-klaar

 • Promotieposters
 • Programmaposters
 • Intranet banners

Download

Toolkit 3: InDesign templates

 • Promotieposters
 • Programmaposters
 • Intranet banners

Download

MIJWW 2020 Toolkit intranet langwerpig 1000

Toolkit 4: Knutselpakket

 • Posters
 • Intranet banners

Download

MIJWW 2020 Toolkit intranet rechthoekig 1000

Organiseer jij de Meester in je Werk Week binnen jouw gemeente en wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief Meester in je Werk Week.

Nieuwsgierig hoe andere gemeenten de Meester in je Werk Week georganiseerd hebben en welke tips en trucs ze voor jou hebben? Lees hier de praktijkervaringen van verschillende gemeenten.

Leer van de ervaringen van andere gemeenten

Praktijkervaringen, tips en trucs van verschillende gemeenten om de Meester in je Werk Week te organiseren. Lees ze hieronder!

Startbijeenkomsten

Ben jij al een ervaren Meester in je Werk Week organisator of wordt dit de eerste keer dat je deelneemt? Tijdens de startbijeenkomsten is uitgelegd hoe je ervoor kan zorgen een groot succes van jouw Meester in je Werk Week te maken.

Gemist?

Bekijk hier de livestream van Startbijeenkomst Meester in je Werk Week van 23 april 2020.

Toolkit: Presentatie en Planning

 • Workshop presentatie (PowerPoint)
 • Template contentkalender
 • Hulpdocument

Misschien vind je dit ook interessant