A&O fonds Gemeenten is altijd opzoek naar verhalen die we kunnen delen met andere gemeenten. Heb jij een gemeenteproject, nieuwe gemeentelijke toekomstvisie of leiderschapsstijl die je erg graag wilt delen? Dan zorgt A&O voor een uitgebreid interview, fotograaf en het platform.

Mee doen? Stuur je inspirerende verhaal naar redactie@aeno.nl. Dan nemen wij contact met je op.

Stuur een email
Gemeente Rijkswijk Monique Noya portret

We hebben van verschillende gemeenten enthousiaste reacties en vragen ontvangen na het publiceren van het artikel. Met Breda, Etten-Leur en Dordrecht hebben we uitgebreid gesproken en binnenkort volgen Groningen en Woensdrecht.

Monique Noya, Monique Noya, Adviseur Leren en Ontwikkelen, Gemeente Rijswijk

Soort verhalen

Door kennis met elkaar te delen, helpen we andere gemeenten verder. Zo stuurde gemeente Rijswijk ons een bericht dat ze een meerjarige visie op leren en ontwikkelen hebben gemaakt. Of gemeente Ede die de meest succesvolle interventie voor duurzame inzetbaarheid hebben gevonden met de carrièreknip. Ook maakte gemeente Schouwen-Duivenland met succes een Leiderschapskompas met daarin een eenduidige visie op leiderschap. Gemeente Hardenberg vertelde onze directeur dat zij werken met de 10 Gouden Vergaderregels en deelden deze graag zodat alle gemeenten ze kunnen toepassen.

Redactie A&O

De redactie van AenO.nl selecteert het nieuws en bewaakt de kwaliteit van de artikelen en verhalen op de site. Heb je vragen, suggesties, verbeterpunten of ideeën, dan staan wij daar uiteraard open voor. Stuur ze op naar redactie@aeno.nl.

Misschien vind je dit ook interessant