Versterk jouw leiderschap in 5 stappen met dit leernetwerk Intervisie voor leidinggevenden bij gemeenten. Door dit leernetwerk vind je oplossingen voor uitdagingen die je als leidinggevende bij een gemeente dagelijks tegenkomt en versterk jij samen met andere gemeentelijke leidinggevenden jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Meld je aan met de groene knop.

De leernetwerken Sociaal Leiderschap en Verandering in Control zijn een groot succes. Daarom organiseert A&O fonds Gemeenten dit aanvullende leernetwerk: Intervisie voor leidinggevenden bij gemeenten.

Rol leidinggevende essentieel

Veranderprocessen volgen elkaar op in de gemeentelijke sector. De rol van leidinggevenden is essentieel voor het slagen hiervan. Veel ogen zijn op de leiding gericht en de druk is hoog.

Hoe biedt jij als leidinggevende tegenwicht op alles wat op je afkomt en hoe hou je tegelijkertijd focus op waar je goed in bent en waar je waarde kunt toevoegen in lastige situaties?

A&O fonds Gemeenten biedt leidinggevenden met dit leernetwerk de mogelijkheid om hun persoonlijke leiderschap aan te scherpen aan de hand van eigen, dagelijkse cases en ervaringen. Dit gebeurt op basis van de laatste trends en ontwikkelen op gebied van leiderschap en verandermanagement.

Misschien vind je dit ook interessant