De Leergang Strategisch Adviseren voor gemeentelijke Loopbaanprofessionals van 2021 werpt zijn vruchten af. Met deze leergang ondersteunen we ervaren loopbaanprofessionals in hun strategische adviesrol.

In de gemeentelijke sector is loopbaanontwikkeling steeds belangrijker geworden. Er is krapte op de arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid is een must. De behoefte groeit voor strategisch advies om loopbaanontwikkeling binnen de organisatie in te zetten.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Tijdens de leergang kregen de deelnemers de nieuwste theoretische onderbouwing en konden ze de opgedane kennis direct toepassen op een eigen project of casus. De leergang leert deelnemers zich op strategisch niveau binnen de organisatie te profileren en advies op de juiste manier te verwoorden.

Lees hier wat de geleerde lessen zijn en waar de deelnemers nu zijn met hun project.

We beginnen het jaar goed voor loopbaanprofessionals bij gemeenten. Op 15 februari 2022 praatte A&O team Eigen Regie op Loopbaanontwikkeling jou in een half uur bij over de loopbaanplannen van A&O fonds Gemeenten voor 2022. Kijk de kick-off hier nu terug.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Misschien vind je dit ook interessant