Magazine Werken bij de Overheid is er weer. In deze editie veel aandacht voor thuiswerken en vitaliteit maar ook jonge ambtenaren en grip op zelforganisatie komen aan bod. Voorzitter A&O fonds Gemeenten Marcel Fluitman vertelt over zijn kijk op thuiswerken: "Het gaat erom dat je als werkgever vertrouwen hebt in je medewerkers". Lees verder in Werken bij de Overheid; download de pdf hier.

Werken bij de Overheid magazine 1000

A&O fonds Gemeenten is kennispartner van deze editie van het Werken bij de Overheid Magazine. De nieuwste A&O tools, workshops en arbeidsmarktcijfers komen daarom in het magazine aanbod.

Zo vertelt Harry Coumans van gemeente Kerkrade hoe het A&O project Grip op Loslaten hem te pakken heeft. Legt adviseur arbo en verzuim, Tessa Durge, van gemeente Beverwijk uit hoe ze het thuiswerken opvangt met het A&O programma BRUIS om medewerkers mentaal en fysiek gezond te houden. Ook wordt het onderzoek van A&O Jong@Gemeenten uitgelicht waarbij wordt ingegaan op de vertrekredenen van jonge ambtenaren.

Klik hieronder verder voor de instrumenten en projecten die in het magazine aan bod komen.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant