De krapte op de arbeidsmarkt zal nog jaren aanhouden, terwijl nieuwe banen zich blijven aandienen. Wat kan de gemeente nu doen om actuele arbeidsmarktvraagstukken snel aan te pakken? Op woensdag 15 juni neemt keynotespreker Rob Witjes, Arbeidsmarktinformatie UWV, je mee op de Dag van de Arbeidsmarkt. Krijg inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen en wat die voor gemeenten betekenen. Maar er zijn nog meer interessante sprekers. Lees verder en meld je aan.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

HR professionals

De Dag van de Arbeidsmarkt is voor HR professionals die zich bezig houden met strategische arbeidsmarktvraagstukken en werkzaam zijn in de gemeentelijke sector.

Mariënhof in Amersfoort

We hebben een prachtige fysieke locatie uitgezocht in het midden van het land: de Mariënhof in Amersfoort. Goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer.

Rob witjes portret

Sprekers

De dag wordt geopend door Rob Witjes, hoofd Arbeidsmarktinformatie UWV en Kenniswoordvoerder Arbeidsmarkt. Rob Witjes neemt ons mee in de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Tamara Rood spreker
Tamara Rood.

Tamara Rood is strategisch recruitment adviseur en is een van de sprekers van het middagprogramma. Tamara is specialist op het gebied van slimmer, sneller en efficiënter de juiste kandidaten vinden én behouden.

Arbeidseconoom Ronald Dekker doet onderzoek naar arbeidsmarktdynamiek en (sociale) innovatie bij TNO. Ronald pleit voor een arbeidsmarkt waarin het ontwikkelen van skills én het matchen van mens en werk op basis van skills centraal staan.

Meer sprekers volgen binnenkort.

Programma

We zoomen in op de gemeentelijke arbeidsmarkt. Onder andere met de laatste cijfers en ontwikkelingen uit de Personeelsmonitor 2021 en de Vacaturemonitor.

Na de lunch kan je kiezen uit verschillende sprekers onder andere over strategisch recruitment, schaarse doelgroepen, de opkomst van skills en nog veel meer. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Misschien vind je dit ook interessant