De hoge opkomst en waardering voor de vorige (en eerste) editie 2022 van de Dag van de Arbeidsmarkt laat zien dat deze dag hard nodig is. Meld je daarom aan voor de Dag van de Arbeidsmarkt op 15 juni 2023 in de Mariënhof Amersfoort. Keynotespreker Gusta Timmermans trapt de dag af. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring in het recruitmentvak en is auteur van het Handboek Recruitment & Employer Branding. Meer horen? Bekijk het hele programma en meld je direct aan.

De dagvoorzitter is Nathan de Groot. Hij opent samen met directeur A&O fonds Gemeenten, Karin Sleeking, de dag. Patricia Honcoop van het A&O fonds geeft inzicht in de nieuwe Personeelsmonitor 2022. Ruud Goossens, strategisch organisatieadviseur en Elske Westerdaal, directeur Gemeente Venlo, leggen de arbeidsmarktaanpak van Venlo uit.

Dagvandearbeidsmarkt2022 Karin Sleeking
Karin Sleeking, directeur A&O fonds Gemeenten opent de dag in 2022 en benadrukt het belang van een goede arbeidsmarktstrategie juist nu. Fotografie: Harmke Dohle

Voor gemeentemedewerkers die deze dag hebben gemist of erbij waren maar de presentaties rustig willen nalezen, bieden we deze aan in onze community Arbeidsmarktstrategie.

Communities

Blijven meepraten en kennisdelen over Arbeidsmarktstrategie of Strategische Personeelsplanning? Meld je aan in onze communities.

In deze groepen vind je informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie, zoals factsheets, gespreksstarters en andere tools waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Ook leer je hoe je datagedreven werkt en SPP inzet.

Naar communities

Misschien vind je dit ook interessant