We organiseren op 30 mei de derde Dag van de Arbeidsmarkt in 't Spant in Bussum. Meld je snel aan via de groene button. Het aantal plekken is beperkt dus blok je agenda en we verwelkomen je graag op 30 mei!

De Dag van de Arbeidsmarkt 2024 wordt een dag vol inspiratie voor HR-professionals en recruiters uit de gemeentelijke sector. Een dag volledig in het teken van actuele arbeidsmarktvraagstukken bij gemeenten. Hoe los je de krapte op? Hoe pakken andere gemeenten dit aan?

Programma
10.00 uur Inloop
10.30 uur Opening van de dag door dagvoorzitter Nathan de Groot
10.35 uur Woord van welkom door Karin Sleeking, directeur A&O fonds Gemeenten
10.35 uur Presentatie Personeelsmonitor 2023
10.55 uur Keynote spreker: Aad van der Werf
11.25 uur De zaal aan het woord onder leiding van de dagvoorzitter
12.00 uur Netwerklunch
12.45 uur Ronde 1 inspiratiesessies + speeddates
13.45 uur Pauze
14.05 uur Ronde 2 inspiratiesessies + speeddates
15.05 uur Pauze
15.20 uur Wrap-up van de dag en bekendmaking Jeukwoord 2024
16.00 uur Afsluiting en netwerkborrel

De Dag van de Arbeidsmarkt 2023 was ook dit jaar een groot succes. De hoge opkomst en waardering voor deze dag laat zien dat het hard nodig is. Het was dan ook een interessante dag in de Mariënhof in Amersfoort.

Keynotespreker Gusta Timmermans trapte de dag af. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring in het recruitmentvak en is auteur van het Handboek Recruitment & Employer Branding. De dagvoorzitter was Nathan de Groot. Hij opende samen met directeur A&O fonds Gemeenten, Karin Sleeking, de dag. Patricia Honcoop van het A&O fonds gaf inzicht in de nieuwe Personeelsmonitor 2022. Ruud Goossens, strategisch organisatieadviseur en Elske Westerdaal, directeur Gemeente Venlo, legden de arbeidsmarktaanpak van Venlo uit.

Blok alvast donderdag 30 mei 2024 in je agenda voor de volgende editie.

Blik met ons terug

Bekijk de sfeervideo en foto's!

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.
Dagvandearbeidsmarkt2022 Karin Sleeking
Karin Sleeking, directeur A&O fonds Gemeenten opent de dag in 2022 en benadrukt het belang van een goede arbeidsmarktstrategie juist nu. Fotografie: Harmke Dohle

Communities

Voor gemeentemedewerkers die deze dag hebben gemist of erbij waren maar de presentaties rustig willen nalezen, bieden we deze aan in onze community Arbeidsmarktstrategie.

Blijven meepraten en kennisdelen over Arbeidsmarktstrategie of Strategische Personeelsplanning? Meld je aan in onze communities.

In deze groepen vind je informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie, zoals factsheets, gespreksstarters en andere tools waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Ook leer je hoe je datagedreven werkt en SPP inzet.

Naar communities

Misschien vind je dit ook interessant