De Dag van de Arbeidsmarkt 2023 was ook dit jaar een groot succes. De hoge opkomst en waardering voor deze dag laat zien dat het hard nodig is. Het was dan ook een interessante dag in de Mariënhof in Amersfoort.

Keynotespreker Gusta Timmermans trapte de dag af. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring in het recruitmentvak en is auteur van het Handboek Recruitment & Employer Branding. De dagvoorzitter was Nathan de Groot. Hij opende samen met directeur A&O fonds Gemeenten, Karin Sleeking, de dag. Patricia Honcoop van het A&O fonds gaf inzicht in de nieuwe Personeelsmonitor 2022. Ruud Goossens, strategisch organisatieadviseur en Elske Westerdaal, directeur Gemeente Venlo, legden de arbeidsmarktaanpak van Venlo uit.

Blok alvast donderdag 30 mei 2024 in je agenda voor de volgende editie.

Blik met ons terug

Bekijk de sfeervideo en foto's!

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.
Dagvandearbeidsmarkt2022 Karin Sleeking
Karin Sleeking, directeur A&O fonds Gemeenten opent de dag in 2022 en benadrukt het belang van een goede arbeidsmarktstrategie juist nu. Fotografie: Harmke Dohle

Communities

Voor gemeentemedewerkers die deze dag hebben gemist of erbij waren maar de presentaties rustig willen nalezen, bieden we deze aan in onze community Arbeidsmarktstrategie.

Blijven meepraten en kennisdelen over Arbeidsmarktstrategie of Strategische Personeelsplanning? Meld je aan in onze communities.

In deze groepen vind je informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie, zoals factsheets, gespreksstarters en andere tools waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Ook leer je hoe je datagedreven werkt en SPP inzet.

Naar communities

Misschien vind je dit ook interessant