Allesuitjezelf.nl is een initiatief van A&O fonds Gemeenten om gemeenteambtenaren in beweging te krijgen, waarbij ze zélf aan de slag kunnen met hun loopbaanontwikkeling. Allesuitjezelf.nl is een tool die niet mag ontbreken in de gereedschapskist van jouw gemeente. Jij als loopbaanprofessional of leidinggevende kan Allesuitjezelf.nl direct inzetten.

Allesuitjezelf.nl in één minuut

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.
Ga direct naar Allesuitjezelf.nl

Voor medewerkers die een stimulans kunnen gebruiken

Allesuitjezelf.nl is gratis te gebruiken - inclusief cursussen en tests, zoals de TalentSpiegel - door álle gemeentemedewerkers. Allesuitjezelf.nl richt zich speciaal op werknemers in salarisschalen 4 t/m 9, die vaak zelf minder het initiatief nemen om een stap te zetten in een ontwikkeling.

Al meer dan 18.000 medewerkers hebben Allesuitjezelf.nl gebruikt bij hun eigen ontwikkeling.

Meting Maart 2022

Wat vind je verder op Allesuitjezelf.nl?

 • Inzicht in veranderingen in het werkveld
 • Helder overzicht van de eigen mogelijkheden en kansen door tools, zoals de TalentSpiegel
 • Inspirerende ervaringsvideo's en verhalen van collega's (uit andere gemeenten)
 • Focus op (loopbaan)ontwikkeling of een volgende stap, door onder andere:
  - Online cursussen en webinars
  - Informatie over loopbaanbegeleiding en coaching
  - Tips voor succesvol netwerken en solliciteren

Speciale startpagina's voor gemeenten

Voor elke gemeentelijke organisatie kan er een startpagina aangemaakt worden op Allesuitjezelf.nl. Deze speciale etalage toont een selectie wat Allesuitjezelf.nl te bieden heeft en maakt het mogelijk om in te spelen op actuele onderwerpen in jouw organisatie.

Folder Allesuitjezelf nl 2022

Promotiemateriaal

Speciaal voor Allesuitjezelf.nl worden op dit moment nieuwe promotiematerialen ontwikkeld om de website bij medewerkers onder de aandacht te brengen.

Contact

Heb je vragen over Allesuitjezelf.nl, wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Of heb je interesse in een startpagina voor jouw gemeente? Stuur een e-mail naar team Allesuitjezelf.nl via allesuitjezelf@aeno.nl of bel naar 070-7630030.

Stuur ons een e-mail

Een van de instrumenten die A&O fonds Gemeenten biedt voor loopbaanontwikkeling op Allesuitjezelf.nl is de Talentspiegel.

Inzicht met de TalentSpiegel

Wil je dat je medewerkers zich meer bewust zijn over hun loopbaan? De TalentSpiegel helpt bij het nadenken over werk en groei. De scan gaat in op vragen als:

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Wat kan ik?
 • Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?
 • Zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging?

Individueel rapport

De TalentSpiegel levert een individueel rapport op dat inzicht geeft in iemands kwaliteiten, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden. Een medewerker kan hier meteen zelf mee aan de slag.

De scan levert het meeste op als medewerkers over de uitkomsten in gesprek gaan met een loopbaanadviseur die de scan goed kent. De verworven inzichten kunnen ze dan benutten in een ontwikkelgesprek met hun leidinggevende.

Geen extra kosten

De TalentSpiegel is ontwikkeld door psychologisch adviesbureau LTP. A&O fonds heeft als opdrachtgever de licentie afgekocht voor de gemeentelijke sector. De scan is daardoor voor alle gemeenteambtenaren zonder aanvullende kosten beschikbaar.

Direct naar Talentspiegel op Allesuitjezelf.nl

Inspiratie

Conny Bijdevier, loopbaanadviseur bij de gemeente Maastricht, vertelt over hoe haar organisatie de TalentSpiegel inzet bij medewerkers.

Ga naar Allesuitjezelf.nl

Misschien vind je dit ook interessant