Allesuitjezelf.nl is een initiatief van A&O fonds Gemeenten om gemeenteambtenaren in beweging te krijgen, waarbij ze zélf aan de slag kunnen met hun loopbaanontwikkeling. Allesuitjezelf.nl is een tool die niet mag ontbreken in de gereedschapskist van jouw gemeente. Jij als loopbaanprofessional of leidinggevende kan Allesuitjezelf.nl direct inzetten.

Allesuitjezelf.nl in één minuut

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.
Ga direct naar Allesuitjezelf.nl

Voor medewerkers die een stimulans kunnen gebruiken

Allesuitjezelf.nl is gratis te gebruiken - inclusief cursussen en tests, zoals de TalentSpiegel - door álle gemeentemedewerkers. Allesuitjezelf.nl richt zich speciaal op werknemers in salarisschalen 4 t/m 9, die vaak zelf minder het initiatief nemen om een stap te zetten in een ontwikkeling.

Al meer dan 18.000 medewerkers hebben Allesuitjezelf.nl gebruikt bij hun eigen ontwikkeling.

Meting Maart 2022

Wat vind je verder op Allesuitjezelf.nl?

 • Inzicht in veranderingen in het werkveld
 • Helder overzicht van de eigen mogelijkheden en kansen door tools, zoals de TalentSpiegel
 • Inspirerende ervaringsvideo's en verhalen van collega's (uit andere gemeenten)
 • Focus op (loopbaan)ontwikkeling of een volgende stap, door onder andere:
  - Online cursussen en webinars
  - Informatie over loopbaanbegeleiding en coaching
  - Tips voor succesvol netwerken en solliciteren

Speciale startpagina's voor gemeenten

Voor elke gemeentelijke organisatie kan er een startpagina aangemaakt worden op Allesuitjezelf.nl. Deze speciale etalage toont een selectie wat Allesuitjezelf.nl te bieden heeft en maakt het mogelijk om in te spelen op actuele onderwerpen in jouw organisatie.

Train de Trainer workshop

Wil jij weten hoe je als loopbaanprofessional Allesuitjezelf.nl kunt inzetten? Volg dan een 'Train de trainer'-workshop, zodat jij hierna zelf de workshop kunt geven aan medewerkers die aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling via de website Allesuitjezelf.nl.

Train de Trainer is een praktische workshop, waarbij deelnemers hun eigen laptop of device meenemen en samen met de trainer de mogelijkheden van het platform ontdekken. Lees hier meer over de Train de Trainer workshops en toolkit.

Naar Train de Trainer
Folder Allesuitjezelf nl 2022

Promotiemateriaal

Speciaal voor Allesuitjezelf.nl worden op dit moment nieuwe promotiematerialen ontwikkeld om de website bij medewerkers onder de aandacht te brengen.

Contact

Heb je vragen over Allesuitjezelf.nl, wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Of heb je interesse in een startpagina voor jouw gemeente? Stuur een e-mail naar team Allesuitjezelf.nl via allesuitjezelf@aeno.nl of bel naar 070-7630030.

Stuur ons een e-mail

Een van de instrumenten die A&O fonds Gemeenten biedt voor loopbaanontwikkeling op Allesuitjezelf.nl is de Talentspiegel.

Inzicht met de TalentSpiegel

Wil je dat je medewerkers zich meer bewust zijn over hun loopbaan? De TalentSpiegel helpt bij het nadenken over werk en groei. De scan gaat in op vragen als:

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Wat kan ik?
 • Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?
 • Zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging?

Individueel rapport

De TalentSpiegel levert een individueel rapport op dat inzicht geeft in iemands kwaliteiten, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden. Een medewerker kan hier meteen zelf mee aan de slag.

De scan levert het meeste op als medewerkers over de uitkomsten in gesprek gaan met een loopbaanadviseur die de scan goed kent. De verworven inzichten kunnen ze dan benutten in een ontwikkelgesprek met hun leidinggevende.

Geen extra kosten

De TalentSpiegel is ontwikkeld door psychologisch adviesbureau LTP. A&O fonds heeft als opdrachtgever de licentie afgekocht voor de gemeentelijke sector. De scan is daardoor voor alle gemeenteambtenaren zonder aanvullende kosten beschikbaar.

Direct naar Talentspiegel op Allesuitjezelf.nl

Training TalentSpiegel

Daarnaast biedt A&O fonds Gemeenten een training voor loopbaanadviseurs en leidinggevenden om hen te leren hoe je medewerkers ondersteunt met het interpreteren van de rapportage.

Inspiratie

Conny Bijdevier, loopbaanadviseur bij de gemeente Maastricht, vertelt over hoe haar organisatie de TalentSpiegel inzet bij medewerkers.

Ga naar Allesuitjezelf.nl

Wil jij weten hoe je als loopbaanprofessional Allesuitjezelf.nl kunt inzetten? Kom dan naar de 'Train de trainer'-workshop, zodat jij hierna zelf de workshop kunt geven aan medewerkers die aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling via de website Allesuitjezelf.nl. Onderaan de pagina vind je de Train de Trainer toolkit.

Workshops

Wil jij weten hoe je als loopbaanprofessional Allesuitjezelf.nl kunt inzetten? Train de Trainer is een praktische workshop, waarbij deelnemers hun eigen laptop of device meenemen en samen met de trainer de mogelijkheden van het platform ontdekken. Na de 'Train de trainer'-workshop, kun je zelf de workshop (live of digitaal) geven aan medewerkers die aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling via de website Allesuitjezelf.nl.

Hieronder vind je data voor een online workshop maar het is ook mogelijk deze workshop incompany te verzorgen. Neem hiervoor contact op met Lena Tiemersma.

Stuur een email

De toolkit

A&O fonds Gemeenten heeft een toolkit ontwikkeld die jij als loopbaanprofessional kunt gebruiken nadat je de training hebt gevolgd. Je kunt de workshop live/fysiek of digitaal geven. Voor beide versies hebben we materiaal gemaakt wat je als voorbereiding kunt gebruiken. Je vindt in de toolkit bijvoorbeeld het draaiboek, de presentatie en wervende teksten, en ook de uitlegfilm over Allesuitjezelf.nl, een algemene tekst en informatiefilmpje over A&O fonds Gemeenten.

Video over Allesuitjezelf.nl

In een wereld die nooit stil staat, zijn wij als gemeente altijd in beweging en dat doen we met jou als medewerker voorop. Jouw werk maakt verschil, voor inwoners, de samenleving, iedere dag weer. Dat verschil wil je blijven maken; ook in de toekomst. Stilstaan is geen optie, stap in je toekomst en ga nu aan de slag. Haal alles uit jezelf!

Algemene tekst over A&O fonds Gemeenten

A&O fonds Gemeenten is het fonds voor alle gemeenten van Nederland. We inspireren en ondersteunen bij organisatieontwikkeling en professionalisering van medewerkers. A&O heeft tot doel Nederlandse gemeenten vitaal en wendbaar te houden, zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving.

Het A&O fonds richt zich op de volgende drie kerntaken: het agenderen en signaleren van vernieuwingen, het verbinden van gemeenten en medewerkers, en het ondersteunen van relevante projecten van gemeenten. Met ons brede aanbod ondersteunen we medewerkers van gemeenten en gemeentelijke (samenwerkings-)organisaties op alle niveaus, van uitvoerder tot leidinggevende en van adviseur tot bestuurder.

Kijk voor meer informatie op www.aeno.nl.

Video over A&O fonds Gemeenten

A&O fonds Gemeenten is het fonds voor alle gemeenten van Nederland. We inspireren en ondersteunen bij organisatieontwikkeling en professionalisering van medewerkers met als doel dat gemeenten vitaal en wendbaar zijn en optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving.

Live workshop geven

Online workshop geven

Misschien vind je dit ook interessant