Voer jij individuele gesprekken met medewerkers over hun loopbaan en wil je ons instrument de TalentSpiegel daar bij inzetten? Dan zijn deze trainingen perfect voor jou. A&O organiseert dit jaar, naast vier introductieworkshops, ook twee verdiepingstrainingen voor loopbaanprofessionals over de TalentSpiegel.

Introductieworkshops

Vraag je je als loopbaanprofessional af of de TalentSpiegel iets voor jouw gemeente is? Volg dan eens de introductieworkshop. Hier komt aan de orde wat de TalentSpiegel is, welke resultaten daarmee te behalen zijn en hoe je dit kunt gebruiken voor jouw gemeente of gemeentelijke organisatie.

Verdiepingstrainingen

In de verdiepingstraining leer je als loopbaanprofessional de resultaten van de TalentSpiegel nog beter te interpreteren en te bespreken met medewerkers van jouw gemeente.

Wil je meer informatie over de introductieworkshop en de verdiepingstrainingen voor de TalentSpiegel? Neem contact op met Lena Tiemersma via lena.tiemersma@aeno.nl.

Inzicht met de TalentSpiegel

Wil je dat je medewerkers zich meer bewust zijn over hun loopbaan? De TalentSpiegel helpt bij het nadenken over werk en groei. TalentSpiegel is een van de instrumenten die A&O fonds Gemeenten biedt voor loopbaanontwikkeling op de website Allesuitjezelf.nl. Voor meer informatie klik en lees verder wat we nog meer doen op dit gebied.

Misschien vind je dit ook interessant